Partners

Resto Signatuur (Hoogstraten)

Sfeervol huiskamerrestaurant, gevestigd in de voormalige rijkswachtkazerne van Hoogstraten, waar lokale, duurzame en verse ingrediënten centraal staan.

Restaurant Colette* (Westerlo)

Dankzij een rijke gastronomische geschiedenis bereikte Restaurant Colette op korte tijd de culinaire top van de Kempen. Verfijning, techniek en productkwaliteit worden hier hoog in het vaandel gedragen.

Au Comptoir (Gierle)

Bij Au Comptoir draait alles rond het principe van de open keuken, een uniek concept in de Kempen. Het resultaat is een sfeervol en gezellig restaurant, waar je kan smullen van klassieke gerechten in een nieuw jasje.

Boer Meat Chef (Gierle)

Dankzij een korte-ketensamenwerking tussen de lokale boer, vleesverwerker en chef slaagt Boer Meat Chef erin uiterst duurzame en gezonde vleesproducten aan te bieden.

Signature Catering (Beerse)

Een onvergetelijke, unieke gastronomische beleving, op maat en tot in de puntjes verzorgd. Pure terroir-keuken met een persoonlijke toets, bij u thuis, op uw bedrijf of op locatie. Kortom, gastronomie op maat.

Kitchenstaff / Flying Service (Antwerpen - Leuven - Gent - Kortrijk - Eindhoven)

Met een vliegende brigade van (chef)koks en keukenmedewerkers vangt Kitchenstaff elk prangend gebrek aan kwaliteitsvol keukenpersoneel op. Medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd op maat van uw project.

Bullet Point (Rumbeke)

Strategisch communicatiebureau in Rumbeke (Roeselare). Bullet Point creëert communicatieoplossingen die bedrijven doen groeien. Sterk bedacht. Knap gemaakt. Raak geschreven.

Den Berk (Merksplas)

De meest betrouwbare totaalspecialist in het telen, vermarkten en vernieuwen van kwaliteitsvolle smaaktomaten. Den Berk Délice kweekt met veel passie kwalitatieve smaaktomaten en ontwikkelt unieke concepten.

't Zilte (Antwerpen)

Beleef de perfecte balans tussen locatie, service en kooksensaties in dit restaurant, gelegen in het Museum Aan De Stroom. Bekroond met 2 Michelinsterren.

Comme chez Maman (Parijs)

Smaakvolle bistro met Franse keuken, dichtbij Les Batignolles in Parijs. Heerlijke, copieuze en smaakvolle maaltijden, van maandag tot zondag.

VTI Spijker (Hoogstraten)

School uit Hoogstraten met ruim opleidingsaanbod (o.a. bakkerij, grootkeuken, hotel) en mogelijkheden tot praktijkervaring.

Wim à Table (Parijs)

Gastronomische foodbar in Parijs, met kleine gerechtjes aan een schappelijke prijs.

Rational

Rational Combisteamers heeft voor elke branche de juiste apparatuur.

Feestverhuur Van Rompaey

Uw partner voor elk evenement. Inspiratie én uitvoering nodig? Wij inspireren, tekenen en voeren feilloos uit. Elk feest start met een bruisend idee dat we omzetten in een 3D-visualisatie, waarna we de volledige opbouw en uitvoering voor onze rekening nemen.

Tati Coffee

Genieten van een snelle huisgemaakte hap, vers gebrande koffie en heerlijke icetea en huisgemaakte limonades...

NorthSeaChefs

"We moeten eten wat de visser vangt. Niet enkel de visser laten vangen wat wij willen eten en al de rest weggooien."

Driverbuddy

Altijd al gedroomd van een privéchauffeur? Driverbuddy maakt het mogelijk. Laat u veilig vervoeren in uw eigen wagen. Uw oplossing voor een feestelijke gelegenheid of zakelijke verplaatsing.

San Pellegrino

Geniet volop van elk moment dankzij het iconische bruisende water van San Pellegrino. Een unieke smaakervaring om met uw vrienden te delen.

Q2

De Q2-serveertafel met transportband tilt de productiviteit van uw banketorganisatie naar een hoger niveau.

Beregoed gekoeld

Verhuur & verkoop van koelwagens & -containers & vriescontainer. Voor alle doeleinden (braderijen, feesten, barbecues, traiteur), korte of lange termijn verhuur.

Hoogstraten strawberries

Aardbeien zijn een topproduct voor de coöperatie. Meer dan 200 familiebedrijven verdienen er hun brood mee. Die stoppen heel wat kennis en energie in het voorzichtig plukken, mooi selecteren en perfect presenteren. Resultaat: Hoogstraten aardbeien zijn wereldwijd bekend!