Partners

Resto Signatuur (Hoogstraten)

Sfeervol huiskamerrestaurant, gevestigd in de voormalige rijkswachtkazerne van Hoogstraten, waar lokale, duurzame en verse ingrediënten centraal staan.

Restaurant Colette* (Westerlo)

Dankzij een rijke gastronomische geschiedenis bereikte Restaurant Colette op korte tijd de culinaire top van de Kempen. Verfijning, techniek en productkwaliteit worden hier hoog in het vaandel gedragen.

Au Comptoir (Gierle)

Bij Au Comptoir draait alles rond het principe van de open keuken, een uniek concept in de Kempen. Het resultaat is een sfeervol en gezellig restaurant, waar je kan smullen van klassieke gerechten in een nieuw jasje.

Boer Meat Chef (Gierle)

Dankzij een korte-ketensamenwerking tussen de lokale boer, vleesverwerker en chef slaagt Boer Meat Chef erin uiterst duurzame en gezonde vleesproducten aan te bieden.

Signature Catering (Beerse)

Een onvergetelijke, unieke gastronomische beleving, op maat en tot in de puntjes verzorgd. Pure terroir-keuken met een persoonlijke toets, bij u thuis, op uw bedrijf of op locatie. Kortom, gastronomie op maat.

Kitchenstaff / Flying Service (Antwerpen - Leuven - Gent - Kortrijk - Eindhoven)

Met een vliegende brigade van (chef)koks en keukenmedewerkers vangt Kitchenstaff elk prangend gebrek aan kwaliteitsvol keukenpersoneel op. Medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd op maat van uw project.

Bullet Point (Rumbeke)

Strategisch communicatiebureau in Rumbeke (Roeselare). Bullet Point creëert communicatieoplossingen die bedrijven doen groeien. Sterk bedacht. Knap gemaakt. Raak geschreven.

Den Berk (Merksplas)

De meest betrouwbare totaalspecialist in het telen, vermarkten en vernieuwen van kwaliteitsvolle smaaktomaten. Den Berk Délice kweekt met veel passie kwalitatieve smaaktomaten en ontwikkelt unieke concepten.

't Zilte (Antwerpen)

Beleef de perfecte balans tussen locatie, service en kooksensaties in dit restaurant, gelegen in het Museum Aan De Stroom. Bekroond met 2 Michelinsterren.

Comme chez Maman (Parijs)

Smaakvolle bistro met Franse keuken, dichtbij Les Batignolles in Parijs. Heerlijke, copieuze en smaakvolle maaltijden, van maandag tot zondag.

VTI Spijker (Hoogstraten)

School uit Hoogstraten met ruim opleidingsaanbod (o.a. bakkerij, grootkeuken, hotel) en mogelijkheden tot praktijkervaring.

Wim à Table (Parijs)

Gastronomische foodbar in Parijs, met kleine gerechtjes aan een schappelijke prijs.