Partners

Signatuur

Bart en Sally hebben de Kempense gastvrijheid mee genomen naar het Antwerpse zuid en brengen er een no-nonse culinaire beleving in een ontspannen sfeer.

Au Comptoir (Gierle)

Bij Au Comptoir draait alles rond het principe van de open keuken, een uniek concept in de Kempen. Het resultaat is een sfeervol en gezellig restaurant, waar je kan smullen van klassieke gerechten in een nieuw jasje.

Signature Catering (Beerse)

Een onvergetelijke, unieke gastronomische beleving, op maat en tot in de puntjes verzorgd. Pure terroir-keuken met een persoonlijke toets, bij u thuis, op uw bedrijf of op locatie. Kortom, gastronomie op maat.

Restaurant Hert | Alex Verhoeven

Onder leiding van Alex brengt het team een pure keuken met respect voor natuur en omgeving. De open keuken staat voor transparantie en interactie tussen chefs en gasten. De eerlijkheid van onze open keuken trekken we verder op bord en bereiding.

Feestverhuur Van Rompaey

Uw partner voor elk evenement. Inspiratie én uitvoering nodig? Wij inspireren, tekenen en voeren feilloos uit. Elk feest start met een bruisend idee dat we omzetten in een 3D-visualisatie, waarna we de volledige opbouw en uitvoering voor onze rekening nemen.

Bullet Point (Rumbeke)

Strategisch communicatiebureau in Rumbeke (Roeselare). Bullet Point creëert communicatieoplossingen die bedrijven doen groeien. Sterk bedacht. Knap gemaakt. Raak geschreven.

Tati Coffee

Genieten van een snelle huisgemaakte hap, vers gebrande koffie en heerlijke icetea en huisgemaakte limonades...

Q2

De Q2-serveertafel met transportband tilt de productiviteit van uw banketorganisatie naar een hoger niveau.

Beregoed gekoeld

Verhuur & verkoop van koelwagens & -containers & vriescontainer. Voor alle doeleinden (braderijen, feesten, barbecues, traiteur), korte of lange termijn verhuur.

Bru

BRU® water ontspringt natuurlijk licht bruisend vlakbij het Ardense dorpje Stoumont. De bron ligt in een prachtig beschermd groengebied van 4.250 hectare, waar de ondergrond een specifieke minerale samenstelling heeft. Daardoor krijgt het water zijn perfect neutrale smaak.

Kitchenstaff / Flying Service (Antwerpen - Leuven - Gent - Kortrijk - Eindhoven)

Met een vliegende brigade van (chef)koks en keukenmedewerkers vangt Kitchenstaff elk prangend gebrek aan kwaliteitsvol keukenpersoneel op. Medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd op maat van uw project.

Wimec Event Centre

Het Würth International Meetings and Events Centre is het congrescentrum van de Kempen en ver daarbuiten. 5 multifunctionele zalen, enkele kleinere ruimtes, een polyvalente hal van 1.000 vierkante meter en een gedreven team eventprofessionals.

VTI Spijker (Hoogstraten)

School uit Hoogstraten met ruim opleidingsaanbod (o.a. bakkerij, grootkeuken, hotel) en mogelijkheden tot praktijkervaring.

NorthSeaChefs

"We moeten eten wat de visser vangt. Niet enkel de visser laten vangen wat wij willen eten en al de rest weggooien."

PFL

PFL is een vaste waarde in de audiovisuele sector. Ze hebben ervaring in zowat alle fronten binnen de eventmarkt en dankzij hun oog voor kwaliteit en flexibiliteit zorgen ze telkens voor een succesvol event.

Studio Ellis

Midden in het hart van Turnhout kan je Studio Ellis vinden. Dé hotspot voor bloemen, planten en andere trendy decoratie. Elk stuk in de winkel wordt zorgvuldig uitgezocht en draagt bij aan het minimalistische gevoel dat Studio Ellis uitstraalt.