Over Kempen Aan Tafel

Op 28 en 30 april vindt de tweede editie van Kempen Aan Tafel plaats.

Als locatie kozen we dit keer voor de gloednieuwe serres van tomatenkwekerij Den Berk Délice in Rijkevorsel. Net als in 2019 zetten dezelfde 4 lokale, gerenommeerde chefs hun schouders onder dit project om het beste van de Kempen op uw bord te brengen.

Onze chefs zijn: Ivan Menten (Au Comptoir), Bart Gils (Resto Signatuur), Nicolas Nuyens (Signature Catering) en Thijs Vervloet (restaurant Colette*).

Op 28 april worden zij vergezeld door Viki Geunes, terwijl op 30 april Wim Van Gorp de gelederen komt versterken. Laat u opnieuw verwennen door een uniek vijfgangenmenu, samengesteld met pure, lokale ingrediënten.

Kortom, de Kempen zoals u ze nog nooit proefde.

RESERVEER NU UW PLAATS(EN)

Locatie Kempen Aan Tafel:
Den Berk Délice
Salmmeir bvba
Berkenrijs 4
2310 Rijkevorsel

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.