Save the date: Kempen Aan Tafel 2.0 op 28 en 30 april!

Na de meer dan geslaagde eerste editie kunnen we het eindelijk bevestigen: Kempen Aan Tafel will be back!

Laat het aftellen beginnen: deze keer vindt hét gastronomische topevent in de Kempen niet 1, maar 2 keer plaats. U leest het goed: zowel op dinsdag 28 april als op donderdag 30 april kan u genieten van het beste dat de Kempen te bieden heeft.

Als locatie kozen we dit keer voor de gloednieuwe serres van tomatenkwekerij Den Berk Délice in Rijkevorsel. Net als in 2019 zetten dezelfde 4 lokale, gerenommeerde chefs hun schouders onder dit project om het beste van de Kempen op uw bord te brengen. Op 28 april worden zij vergezeld door gastchef Viki Geunes, terwijl op 30 april Wim Van Gorp de gelederen komt versterken. Laat u opnieuw verwennen door een uniek vijfgangenmenu, samengesteld met pure, lokale ingrediënten.

Kortom, de Kempen zoals u ze nog nooit proefde.

Hou 1 van beide data alvast vrij in uw agenda. Meer informatie volgt binnenkort!

DATA KEMPEN AAN TAFEL

Dinsdag 28 april 2020

Donderdag 30 april 2020

LOCATIE

Den Berk Délice
Salmmeir bvba
Berkenrijs 4
2310 Rijkevorsel