Kempen Aan Tafel steunt To Walk Again

Een deel van de winst van Kempen Aan Tafel gaat naar To Walk Again, de stichting van Marc Herremans die zich inzet om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren.

Wout van Aert (peter)

Peter van To Walk Again is wielrenner Wout van Aert, die er ook revalideerde na zijn val in de Ronde van Frankrijk van afgelopen zomer. Van Aert (een rasechte Kempenaar) en zijn vrouw Sarah zijn bovendien goed bevriend met Ivan Menten (1 van de organiserende chefs) en Leen De Visscher van restaurant Au Comptoir in Gierle. Als liefhebber van gastronomie is van Aert ook buiten het wielerseizoen wel eens te vinden in de betere Kempische restaurants.

Luc Beirinckx (zaakvoerder Den Berk Délice Noorderwijk)

De tweede link vinden we bij 1 van de vestigingen van Den Berk Délice. De zaakvoerder van Den Berk Délice in Noorderwijk, Luc Beirinckx, zal namelijk vanaf 13 april vanuit Herentals naar Compostela lopen, o.a. ten voordele van To Walk Again. Een tocht van meer dan 2.000 kilometer! Wil je Luc (en het goede doel) graag steunen? Neem dan zeker eens een kijkje op zijn website.

To Walk Again: onbeperkt innovatief

To Walk Again organiseert laagdrempelige en aangepaste activiteiten voor kinderen, jongeren én volwassenen met een fysieke beperking. Op die manier willen ze mensen met een fysieke beperking in een drempelarme, ontspannen en positieve omgeving uitdagen om via sport en beweging hun levenskwaliteit te maximaliseren.

Het To Walk Again REVAlution Center biedt daarnaast een stimulerende en progressieve revalidatie op maat, gebruik makend van de nieuwste technologieën en onder deskundige begeleiding. Het sportaanbod laat kinderen en jongeren op een actieve manier en in een sociale context proeven van sport met het oog op een actieve integratie in de maatschappij.

Kempen Aan Tafel: het hart op de juiste plaats

Een deel van de winst die tijdens Kempen Aan Tafel gemaakt wordt, zal worden geschonken aan To Walk Again. Net als in de eerste editie in 2019 willen we namelijk tonen dat de Kempenaars het hart op de juiste plaats hebben.

Schrijf nu in voor Kempen Aan Tafel