BREAKING: de inschrijvingen voor Kempen Aan Tafel 2.0 zijn geopend!

Wie 28 of 30 april al een hele tijd in zijn of haar agenda had aangekruist, kan eindelijk tot actie overgaan. Schrijf uzelf of uw bedrijf in voor hét culinaire hoogtepunt van de Kempen!

Om te genieten van dit gastronomische event verwelkomen we u deze keer in de gloednieuwe serres van tomatenkwekerij Den Berk Délice in Rijkevorsel zijn. Daar zullen Ivan Menten, Bart Gils, Nicolas Nuyens en Thijs Vervloet het beste van zichzelf geven om een uniek vijfgangenmenu op uw bord te toveren.

RESERVEER NU

Dinsdag 28 april

De eerste avond van Kempen Aan Tafel 2.0 wordt er eentje om nooit te vergeten, want niemand minder dan sterrenchef Viki Geunes zal onze chefs vervoegen en aan de slag gaan met pure, lokale ingrediënten. Geunes is, naast zijn tv-optredens, uiteraard bekend van restaurant ’t Zilte (2 Michelinsterren), dat zich in het MAS te Antwerpen bevindt. Wie wil genieten van zijn ongelooflijke talent, gevolgd door een knalfuif, heeft 28 april alvast met stip genoteerd.

Donderdag 30 april

Voor het eerst pakt Kempen Aan Tafel uit met een tweede avondfeest, dat zeker niet moet onderdoen voor de eerste. Wim Van Gorp, chef van 2 restaurants in Parijs, komt de gelederen versterken. Maak kennis met de culinaire kunsten van deze meesterchef met Kempische roots en geniet van een spetterend dansfeest als afsluiter.

VOORLOPIG PROGRAMMA (voor beide data)

18.00u: Ontvangst en aperitief

19.00u: Aanvang vijfgangenmenu

23.00u: Open bar + dj

Voorziene einde event: 02.00u

LOCATIE

Den Berk Délice

Salmmeir bvba

Berkenrijs 4

2310 Rijkevorsel