BREAKING: Kempen Aan Tafel wordt verplaatst naar 10 november!

Ten gevolge van de officiële maatregelen om de verspreiding van COVID-19 (beter bekend als het coronavirus) tegen te gaan, ziet de organisatie van Kempen Aan Tafel zich genoodzaakt om het event te verplaatsen naar dinsdag 10 november 2020.

In de huidige omstandigheden is het immers niet verantwoord om een grote groep mensen samen te brengen voor een culinair festijn. En hoewel de federale maatregelen die gisterenavond werden aangekondigd voorlopig maar tot 5 april gelden, wil de organisatie zijn verantwoordelijkheid nemen en het event laten doorgaan op de best mogelijke manier. Gezondheid komt namelijk altijd op de eerste plaats.

Daarom werd beslist om Kempen Aan Tafel te verplaatsen naar dinsdag 10 november 2020. Iedereen die is ingeschreven voor de events op 28 en 30 april, zal gecontacteerd worden en omgeboekt worden naar de nieuwe datum.

De organisatie is er zich van bewust dat dit een ingrijpende verandering is, maar in de huidige omstandigheden is dit de enige verantwoorde oplossing. Mocht u nog vragen hebben hieromtrent, kan u contact opnemen via info@kempenaantafel.be.

We danken u alvast voor uw begrip en geven er op 10 november een lap op!

Verzorg elkaar en let’s flatten the curve!

Ivan Menten (Au Comptoir)
Bart Gils (Resto Signatuur)
Nicolas Nuyens (Signature Catering by Nicolas)
Thijs Vervloet (Restaurant Colette)

SCHRIJF IN VOOR KEMPEN AAN TAFEL