Wim Van Gorp

Commez chez Maman (Parijs) & Wim à Table (Parijs)

De roots van Wim Van Gorp liggen in het Kempische Kasterlee, maar deze chef woont en werkt al 20 jaar in Parijs. Hij leerde het vak onder de vleugels van bekende driesterrenchefs als Alain Ducasse en Jean-Georges Vongerichten, om vervolgens op eigen benen te gaan staan. Momenteel heeft Van Gorpen twee restaurants in de lichtstad: Comme chez maman en Wim à Table.

Op 30 april is Wim Van Gorp gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Een unieke gelegenheid om te genieten van de culinaire kunsten van deze meesterchef.

Reserveer nu voor Kempen Aan Tafel 2.0

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Resto Signatuur
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Thijs Vervloet

Thijs Vervloet

Restaurant Colette* (Westerlo)
1 Michelinster
Jonge Chef van het Jaar
Gault&Milau 2019
NorthSeaChef

Meer over Thijs Vervloet >