Willem Verlooy

Patisserie Willem Verlooy

De creaties van deze chef kunnen we het best beschrijven als 'haute patisserie'. Hij werkt met pure ingrediënten en verschillende texturen die een optimale smaakbeleving garanderen. In zijn patisserie probeert Willem Verlooy de pure smaak van de ingrediënten te accentueren door het suikergehalte tot een minimum te beperken. Hij zoekt ook afwisseling in structuren, door in elk taartje 4 tot 5 structuren te verwerken, en afwisseling in smaken, door combinaties te gebruiken waarbij zoet, zuur, bitter en zout dikwijls terugkomen.

Hij ontwikkelt voor verschillende high-end restaurants exclusieve desserts en geeft internationaal demonstraties voor o.a. IBC Belgium, Barry Callebaut & Crop's.

Op 10 november is Willem Verlooy gastchef tijdens de tweede editie van Kempen Aan Tafel. Hij verzorgt voor jullie het dessert. Zijn topcreaties zullen pure verwennerij zijn voor u en uw gasten.

Reserveer nu voor Kempen Aan Tafel 2.0

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Signatuur
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Alex Verhoeven

Alex Verhoeven

Restaurant Hert
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Alex Verhoeven >

Willem Verlooy

Op 10 november was Willem Verlooy gastchef tijdens de tweede editie van Kempen Aan Tafel. Hij verzorgt voor jullie het dessert. Zijn topcreaties zullen pure verwennerij zijn voor u en uw gasten.

Meer info >