Viki Geunes

't Zilte** (Antwerpen)

Met 2 Michelinsterren en een Gault&Millau-score van 18 op 20 mag Viki Geunes zich tot de top van de culinaire wereld rekenen. Zijn restaurant, ’t Zilte, was jarenlang gevestigd in Mol, maar verhuisde na de opening van het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen naar de bovenste verdieping van dit gebouw. In ’t Zilte brengt Geunes een combinatie van subtiele, verfijnde composities en verrassende smaken.

Op 28 april is Viki Geunes gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Laat u verwennen door het ongelooflijke talent van deze topchef, bekroond met 2 Michelinsterren.

Reserveer nu voor Kempen Aan Tafel 2.0

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Resto Signatuur
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Thijs Vervloet

Thijs Vervloet

Restaurant Colette* (Westerlo)
1 Michelinster
Jonge Chef van het Jaar
Gault&Milau 2019
NorthSeaChef

Meer over Thijs Vervloet >