Thijs Vervloet

Restaurant Colette* (Westerlo)

De culinaire genen zitten diep geworteld in de stamboom van Thijs Vervloet. De naam van Restaurant Colette verwijst naar grootmoeder Colette Leemans. Zij is zelf jarenlang kokkin geweest en leerde hem de kneepjes van het vak. Haar moeder, Anna Holemans, kookte dan weer jarenlang voor de prinselijke familie De Merode. Het pand waarin Restaurant Colette is gehuisvest , ademt dan ook een rijke gastronomische geschiedenis uit.

Nog geen jaar na de opening mocht Restaurant Colette pronken met een Michelinster. Bovendien riep Gault&Millau Thijs Vervloet uit tot Jonge Chef van het Jaar 2019. Thijs is daarnaast ook lid van het Onderzoeksteam NorthSeaChefs.

Reserveer nu voor Kempen Aan Tafel 2.0

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Resto Signatuur (Hoogstraten)
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Thijs Vervloet

Thijs Vervloet

Restaurant Colette* (Westerlo)
1 Michelinster
Jonge Chef van het Jaar
Gault&Milau 2019
NorthSeaChef

Meer over Thijs Vervloet >

Viki Geunes

Op 28 april is Viki Geunes gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Laat u verwennen door het ongelooflijke talent van deze topchef, bekroond met twee Michelinsterren.

Meer info >

Wim Van Gorp

Op 30 april is Wim Van Gorp gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Een unieke gelegenheid om te genieten van de culinaire kunsten van deze meesterchef.

Meer info >