Nicolas Nuyens

Signature Catering by Nicolas (Beerse)

Samen met Bram Ides levert Nicolas Nuyens met Signature Catering culinaire service op maat: zowel bij u thuis, op uw bedrijf of op locatie kan u vertrouwen op een stijlvolle, persoonlijke en discrete catering. Nicolas is chef en sommelier en deed voorheen ervaring op in het Londense restaurant Petrus ** van Gordon Ramsey. Hij werkte daarnaast ook 2 jaar bij Peter Goossens in het Hof van Cleve *** en vervolmaakte zijn vakmanschap bij Guy Marin in Le Grand Véfour *** in Parijs.

Nicolas houdt van een eerlijke, creatieve pure terroir-keuken met topproducten. Hij besteedt ook graag veel aandacht aan presentatie en details. Zijn passie en vakmanschap deelt hij in workshops en als Njam!-chef op tv. Daarnaast maakt Nicolas ook deel uit van het project Boer Meat Chef.

Reserveer nu voor Kempen Aan Tafel 2.0

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Resto Signatuur (Hoogstraten)
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Thijs Vervloet

Thijs Vervloet

Restaurant Colette* (Westerlo)
1 Michelinster
Jonge Chef van het Jaar
Gault&Milau 2019
NorthSeaChef

Meer over Thijs Vervloet >

Viki Geunes

Op 28 april is Viki Geunes gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Laat u verwennen door het ongelooflijke talent van deze topchef, bekroond met twee Michelinsterren.

Meer info >

Wim Van Gorp

Op 30 april is Wim Van Gorp gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Een unieke gelegenheid om te genieten van de culinaire kunsten van deze meesterchef.

Meer info >