Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)

Eind februari 2016 openden Ivan Menten en zijn vrouw Leen De Visscher Au Comptoir, op de plaats waar vroeger een volks cafeetje stond.  Au Comptoir is een sfeervol en gezellig restaurant, met in elkaar overlopende ruimtes en de mogelijkheid om laag aan tafels of hoog aan de eettoog rond de keuken te zitten. Er is een veranda en een terras.

Ivan Menten maakt er een sport van om oude bereidingen weer boven te halen en in een nieuw jasje te steken. In 2014 werd hij door VLAM verkozen tot Viskok van het Jaar. Daarnaast is hij lid van het Onderzoeksteam NorthSeaChefs.

Reserveer nu voor Kempen Aan Tafel 2.0

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Resto Signatuur (Hoogstraten)
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Thijs Vervloet

Thijs Vervloet

Restaurant Colette* (Westerlo)
1 Michelinster
Jonge Chef van het Jaar
Gault&Milau 2019
NorthSeaChef

Meer over Thijs Vervloet >

Viki Geunes

Op 28 april is Viki Geunes gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Laat u verwennen door het ongelooflijke talent van deze topchef, bekroond met twee Michelinsterren.

Meer info >

Wim Van Gorp

Op 30 april is Wim Van Gorp gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Een unieke gelegenheid om te genieten van de culinaire kunsten van deze meesterchef.

Meer info >