Bart Gils

Resto Signatuur (Hoogstraten)

Met Resto Signatuur kleurt het powerduo Bart Gils en Sally Lauwers sinds 2015 de Kempen op sublieme wijze. De voormalige rijkswachtkazerne van Hoogstraten werd omgebouwd tot een sfeervol huiskamerrestaurant, waar lokale, duurzame en verse ingrediënten centraal staan.  “Respect voor ambacht en product, respect voor de natuur, de seizoenen en producten van de beste kwaliteit. Bereiden volgens de regels van de kunst, maar met een twist … dat is het recept van elk gerecht uit onze keuken.”

Met zijn liefde voor gastronomie en lokale producten haalde Bart Gils de jongste selectie van Jong Keukengeweld. Daarnaast maakt hij deel uit van het onderzoeksteam NorthSeaChefs.

Reserveer nu voor Kempen Aan Tafel 2.0

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Resto Signatuur (Hoogstraten)
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Thijs Vervloet

Thijs Vervloet

Restaurant Colette* (Westerlo)
1 Michelinster
Jonge Chef van het Jaar
Gault&Milau 2019
NorthSeaChef

Meer over Thijs Vervloet >

Viki Geunes

Op 28 april is Viki Geunes gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Laat u verwennen door het ongelooflijke talent van deze topchef, bekroond met twee Michelinsterren.

Meer info >

Wim Van Gorp

Op 30 april is Wim Van Gorp gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Een unieke gelegenheid om te genieten van de culinaire kunsten van deze meesterchef.

Meer info >