Bart Gils

Signatuur

Bart en Sally hebben de Kempense gastvrijheid mee genomen naar het Antwerpse zuid en brengen er een no-nonse culinaire beleving in een ontspannen sfeer.

Als Northseachef draagt Bart Gils duurzaamheid hoog in het vaandel. Enkel de beste producten van bio-boeren, locale kwekers en producenten alsook het beste wat de Noordzee te bieden heeft komt op het bord. Bart houdt het graag lokaal, volgt de seizoenen nauwgezet en probeert dan de producten het podium te geven die ze verdienen en gebruikt ze van kop tot staart zodat er niets verloren gaat.

Bart maakt met inventieve toetsen en mooie producten creaties die inventief en uitgepuurd zijn zonder daarin het respect voor ons culinair erfgoed te verliezen. Vaak vertrekt hij vanuit een klassieke basis, deze zet hij naar zijn hand door er lichte bereidingen van te maken. Het basisproduct verschijnt steeds zo puur mogelijk op het bord, overbodige garnituren laat hij achterwege en deze maken plaats voor pure, eerlijke bereidingen.

Gastvrouw en sommelier Sally Lauwers heeft de voorbije jaren haar sporen reeds verdient. Ze maakt niet alleen een fantastische “Signatuur sour", ze schenkt vol expertise passende wijnen, maakt huisbereide alcoholvrije alternatieven en stelde een zeer mooie wijnkaart samen. Ook de geuzekaart is een aanrader!

Reserveer nu voor Kempen Aan Tafel 2.0

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Signatuur
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Alex Verhoeven

Alex Verhoeven

Restaurant Hert
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Alex Verhoeven >

Willem Verlooy

Op 10 november was Willem Verlooy gastchef tijdens de tweede editie van Kempen Aan Tafel. Hij verzorgt voor jullie het dessert. Zijn topcreaties zullen pure verwennerij zijn voor u en uw gasten.

Meer info >