Chefs

Tijdens Kempen Aan Tafel kan u genieten van de kookkunsten van niet 1, maar 4 lokale, gerenommeerde chefs. Zij worden op 28 en 30 april telkens versterkt door een gastchef. Maak kennis met ons culinaire team.

Ivan Menten

Ivan Menten

Au Comptoir (Gierle)
Viskok van het jaar 2014
NorthSeaChef

Meer over Ivan Menten >
Bart Gils

Bart Gils

Resto Signatuur (Hoogstraten)
Jong Keukengeweld
NorthSeaChef

Meer over Bart Gils >
Nicolas Nuyens

Nicolas Nuyens

Signature Catering
by Nicolas (Beerse)
Bekend van Njam!
Boer Meat Chef

Meer over Nicolas Nuyens >
Thijs Vervloet

Thijs Vervloet

Restaurant Colette* (Westerlo)
1 Michelinster
Jonge Chef van het Jaar
Gault&Milau 2019
NorthSeaChef

Meer over Thijs Vervloet >

Viki Geunes

Op 28 april is Viki Geunes gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Laat u verwennen door het ongelooflijke talent van deze topchef, bekroond met twee Michelinsterren.

Meer info >

Wim Van Gorp

Op 30 april is Wim Van Gorp gastchef tijdens Kempen Aan Tafel. Een unieke gelegenheid om te genieten van de culinaire kunsten van deze meesterchef.

Meer info >